Selecteer een pagina

Professionele ontmoeting 20 juni 2023

mei 15, 2023 | Nieuws & cursussen

Professionele ontmoeting 20 juni 2023

Op 20 juni 2023 vindt er in de Regio Haaglanden voor de Rechtbank Den Haag, jeugdrechtadvocaten en gecertificeerde instellingen werkzaam in de regio, een professionele ontmoeting (speeddate) plaats.

Het doel van deze ontmoeting is om vanuit de driehoek waarin we elkaar tegenkomen met elkaar te spreken over ervaringen, vooroordelen over elkaar, uitdagingen en elkaar te verplaatsen in een ieders positie om tot gezamenlijke reflectie te komen. Uitgenodigd worden kinderrechters en gerechtsjuristen van de rechtbank Den Haag, leden van de Haagse Vereniging voor Jeugdrecht Advocaten en jeugdzorgwerkers vanuit de 4 GI’s in de regio.

Er is capaciteit voor 20 medewerkers uit de jeugdbescherming, 20 advocaten en 20 medewerkers uit de rechtspraak. Er wordt zorg gedragen voor een evenwichtige afvaardiging, zodat er in gespreksrondes een samenkomst is van alle partijen.

De definitieve planning volgt nog, maar de bedoeling is dat de ontmoeting in de middag na de lunch plaatsvindt en een aantal uren zal duren. Wij zien uw aanmeldingen graag tegemoet. Aanmelding kan via ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
Joris Gravesteijn