Selecteer een pagina

Lezing 10 december 2015: Communicatie met kinderen

dec 10, 2015 | Nieuws & cursussen

Communiceren met pubers is niet altijd gemakkelijk. Hoe win je als jeugdrecht advocaat (snel) het vertrouwen van een jeugdige en hoe krijg je de informatie los die nodig is om een jeugdige goed te kunnen bijstaan?

Dr Martine Delfos, als therapeut, onderzoeker en docent, heeft een lezing gegeven waarin handvatten voor het praten met pubers worden aangereikt.

De lezing heeft plaatsgevonden in het Hilton Hotel te Den Haag. Na afloop van de lezig hebben wij met zijn allen geborreld.

Aanvang: 14.00 uur stipt

Spreker: Mevrouw dr. Martine Delfos

Onderwerp: Communicatie met kinderen; praten met pubers

Locatie: Hilton Hotel Den Haag aan de Zeestraat 35 te (2518 AA) Den Haag

Einde: 17.30 uur

De lezing is gratis voor leden. Kom op tijd, bij het volgen van de gehele lezing ontvangt u een certificaat waarmee u zelf 3 PO punten kunt vragen! U kunt zich opgeven voor de lezing door een mailtje te sturen naar pdrenth@nolet-advocaten.nl .

Na de lezing is er uiteraard weer een borrel. Kunt u onverhoopt niet bij de lezing aanwezig zijn, dan bent u natuurlijk nog steeds van harte welkom op de borrel.

Martine Delfos is (aldus Wikipedia) een biopsycholoog, therapeut, onderzoeker en docent. Zij heeft zeer veel ervaring op het gebied  van diagnosticeren en  behandelen van kinderen en jeugdigen. Ze werkt als zelfstandig gevestigd psychologe/therapeute, onder andere gespecialiseerd in relatietherapie, autisme, traumaverwerking en eetstoornissen. Vanaf 1994 verzorgt zij ook nascholing en geeft ze regelmatig lezingen. In 1997 richtte zij het Psychologisch Instituut voor Consultatie, Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (PICOWO) op, om daar haar onderzoekswerk vorm te geven. Op 1 augustus 2008 werd Delfos voor een periode van vier jaar benoemd als lector aan de Hogeschool Edith Stein te Hengelo met als leeropdracht: virtuele ontwikkeling van jeugdigen. Sinds 2010 is zij als visiting professor verbonden aan de International University of Sarajevo en vanaf 2011 als visiting professor aan de Universidad Central del Ecuador in Quito, Ecuador. In beide landen zet zij zich in bij het opzetten van de autismehulpverlening. In 2012 is zij de ambassadeur van Stichting Mama Vita, waar zij zich inzet voor ouders van kinderen met autisme. “ (bron wikipedia)